Beste Nek- & Schouder Massage Apparaat 2024

Last van spierpijn en/of een stijve nek? Tegenwoordig hoef je geen dure massages te boeken in een massagesalon om van je pijn af te komen. Met een nek- & schouder massage apparaat bekom je een even goed resultaat als bij een professioneel masseur. Er zijn immers allerlei innovatieve en betaalbare nek- en schouder massage apparaten op de markt. Wij hebben er tientallen voor je uitgekozen en kwamen tot een top 5 beste nek- en schouder massage apparaten. Dit deden we op basis van betaalbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid van het product. Lees snel verder!
beste nek en schouder massage apparaat 2022
1

Agermann – Massagekussen met draagtas

Agermann
Pluspunten
 • Draadloos
 • Instelbare snelheid en draairichting
 • Batterij gaat lang mee
 • Compact design
Minpunten
 • Geen

Heb je last van spierpijn en wil je elke dag een heerlijke massage? Dan is dit nekmassage apparaat van Agermann echt jouw ding. Wij vinden dit bovendien het beste nek- en schouder massage apparaat van 2024. Zowel op korte als op lange termijn raden we dit massage nek apparaat aan. Het grootste voordeel, wat ons betreft? Wel, dit beste nek- en schouder massage apparaat werkt volledig draadloos. Hierdoor kan je het nekmassage apparaat onder andere probleemloos in de auto gebruiken. De accu van dit nek- en schouder massage apparaat gaat bovendien maar liefst twee uur mee!

Dit massagekussen heeft maar liefst acht massagekoppen. Hierdoor krijg je op je gehele rug en nek een heerlijke massage. Dit komt mede dankzij de speciale infraroodtechnologie. Dit zorgt immers voor een ontspannend en verwarmend effect op je spieren. Hierdoor zal je gehele lichaam zich sneller ontspannen en zal spierpijn verleden tijd zijn. Een heerlijke kneedmassage zonder enige moeite: check met dit massage nek apparaat!

Het gaas in het beste nek- en schouder massage apparaat is bovendien van 3D ademend materiaal. Hierdoor zul je niet zweten. Er is daarnaast sprake van hoogwaardig materiaal en een aantrekkelijk ruitpatroon. Ten slotte zal het shiatsu massage apparaat zich na een tijdje vanzelf uitzetten na vijftien minuten en is er sprake van overheat protection. Dit betekent dat de auto shut-off ook zal gebeuren bij eventuele oververhitting.

2

Good4You – Elektrische Shiatsu Massagekussen

Good4You
Pluspunten
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Verschillende warmteniveaus
 • Verschillende standen en snelheden
 • Zestien massagekoppen
Minputen
 • Uitsluitend op netstroom

Op de tweede plek in de top beste nek- en schouder massage apparaat staat het massageapparaat van het merk Good4You. De enige reden waarom dit nek- en schouder massage apparaat niet op de nummer één staat, is het feit dat deze niet draadloos is. Je moet dus altijd aansluiting hebben met netstroom, wil je gebruik maken van het massageapparaat. Doorgaans is dit natuurlijk niet bepaald een probleem en er wordt een gratis auto-adapter geleverd, waardoor je dit nek massage apparaat ook tijdens het rijden probleemloos kunt gebruiken!

Indien je wilt genieten van een rustgevende Shiatsu massage om de nodige rust te geven aan je spieren, dan is dit nekmassage apparaat echt iets voor jou. De zestien Shiatsu massageknoppen op het nek massage apparaat bewegen telkens weer op en neer. Door de roterende beweging ontvang je een overheerlijke massage. Er zijn daarnaast ook drie intensiteitsstanden. Op deze manier kan je zelf kiezen hoe hard er op de spieren gedrukt wordt. Het kan immers pijnlijk zijn, indien de intensiteit te hoog staan. Voor een intense sportmassage kan dit echter heel fijn zijn!

Daarnaast kun je dit nek- en schouder massage apparaat gebruiken in combinatie met de bijgeleverde warmtefunctie. Deze warmte van het massage apparaat rug en nek heeft positieve invloeden op onder andere de kwaliteit van je slaap. Ook helpt het om je pijnlijke spieren te laten ontspannen. Ook dit nekmassage apparaat sluit zichzelf automatisch af na vijftien minuten en er is sprake van een bescherming tegen oververhitting. Er wordt een gratis auto-adapter geleverd, waardoor je dit nekmassage apparaat ook in de auto kan gebruiken!

3

Massagerr – Massage Gun Pro

Massagerr
Pluspunten
 • Stil en krachtig
 • Eenvoudige bediening
 • Variabele intensiteit
 • Bevordert spierherstel
Minpunten
 • Prijzig

In het rijtje beste nek- en schouder massage apparaten kan een massage gun niet ontbreken. Een wat? Een massage gun! Dit is een handmatig toestel waarmee je een professionele deep-tissue massage kan nabootsen via de knedende werking. Dit leidt tot een minder grote kans op stijve spieren na inspanning én tot minder stress. Ook de bloedsomloop en mobiliteit profiteren van de voordelen van het nek massage apparaat. Ten slotte is het ook positief voor de revalidatie na een blessure! Zelfs wetenschappelijk onderzoek ondersteunt deze positieve effecten van de massage gun, waardoor dit apparaat niet in onze top beste nek- en schouder massage apparaten kon ontbreken.

Wil jij de kracht van een professionele deep-tissue massage ervaren, zonder daarvoor je huis te verlaten? Dan is deze Massage Gun Pro van het merk Massagerr echt iets voor jou. Maakt dat dan niet vreselijk veel lawaai? Nee! Dit is een zeer compact en bovendien stil nekmassage apparaat. Hierdoor kun je het schoudermassage apparaat waar en wanneer je maar wilt gebruiken. Er zijn maar liefst vijf verschillende snelheidsstanden en vier unieke massagekoppen. Zo is er een U-vorm voor de rug, een bullet voor triggerpoints, een platte voor het hele lichaam en een grote ronde voor het hele lichaam. Zo kan je heel je lichaam op gerichte manier masseren. Ten opzichte van de andere nek- en schouder massage apparaten in deze lijst kun je met deze schoudermassage apparaat tot zestig procent dieper door in de spieren ‘gunnen’.

Ook professionals gebruiken dit schoudermassage apparaat. Allerlei therapeuten gebruiken het shiatsu massage apparaat als hulpmiddel bij massagebehandelingen. Ook raden zij het gebruik ervan aan. Het verhelpt immers spierpijn, bevordert de bloedsomloop en voorkomt blessures. Je kan het product ten slotte binnen dertig dagen gratis retourneren!

4

LifeGoods – Shiatsu Massagekussen

LifeGoods
Pluspunten
 • Variabele intensiteit
 • Selecteerbare warmtefunctie
 • Automatisch uit na vijftien minuten
 • Geschikt voor het hele lichaam
Minpunten
 • Niet draadloos

Ook het merk LiveGoods heeft een erg populaire nek- en schouder massage kussen ontwikkeld. Wij konden het natuurlijk niet laten om ook dit massage apparaat nek te testen. Wij zijn overtuigd van de werking ervan! Het enige nadeel is het feit dat je het nekmassage apparaat niet draadloos kunt gebruiken. Wel is er sprake van een warmtefunctie én ontvang je een gratis draagtas bij de aankoop van dit nek- en schouder massage apparaat.

Je kan dit nekmassage apparaat bovendien niet enkel gebruiken voor de nek en de schouders. Eigenlijk is het shiatsu massage apparaat geschikt voor het hele lichaam. Denk hierbij aan je dijbenen, voeten, kuiten, armen en onderrug. Op deze manier kun je elk pijnlijk onderdeel van je lichaam eenvoudig aanpakken. Er zijn maar liefst acht roterende massagekoppen: knedende massagekoppen met warmte functie.

Er zijn drie variabele intensiteitsstanden en ook de warmtefunctie is selecteerbaar. Ben je geen fan van de hitte, dan kun je deze functie eenvoudigweg uitzetten. Het massage apparaat nek gaat automatisch uit na vijftien minuten en is beschermd tegen oververhitting. Ten slotte in het stekkerkoord erg lang (1.5 meter), waardoor het niet-draadloos-zijn voor ons eigenlijk geen groot obstakel vormt. Wat wel belangrijk is om te weten, is het feit dat je dit nek- en schouder massage apparaat niet mag gebruiken, indien je een pacemaker hebt!

5

VRL – Massagekussen

VRL
Pluspunten
 • Te bevestigen aan autostoel
 • Verschillende warmtestanden
 • Verschillende snelheden
 • Directe verlichting
Minpunten
 • Niet draadloos

Op naar het laatste nek- en schouder massage apparaat in deze lijst: het massagekussen van het merk VRL. Ook bij dit nek schouder massage apparaat is er sprake van het ontvangen van een Shiatsu massage met warmtefunctie en infraroodwerking. Hierdoor kan je het massagekussen gebruiken om enerzijds te ontspannen en anderzijds om spierpijn te verminderen met de beste massage!

Dit nekmassage apparaat is bovendien uniek in de top nek- en schouder massage apparaten van 2024. Dit is immers een nek massage apparaat dat je op zeer eenvoudige wijze kan bevestigen aan je auto- of bureaustoel. Er is bovendien een meegeleverde auto-oplader. Zo kun je tijdens het autorijden of het werken genieten van een welverdiende massage. Je kan het kussen bovendien op elke plek van je lichaam gebruiken. Je bevestigt het beste massage apparaat nek eenvoudigweg op de plek waar je een nek en rugmassage wilt.

Je kan bovendien de snelheid en draairichting van de massagekoppen van het shiatsu massage apparaat bepalen. Ga je voor een intensieve sportmassage of voor een rustgevende, zachte massage? Dat kun je helemaal zelf kiezen met dit schoudermassage apparaat. Door de warmtefunctie kun je bovendien helemaal tot rust komen! Het biedt je spieren bovendien de ultieme kans om te ontspannen, waardoor stijve spieren en spierpijn verleden tijd zijn.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general